Tillbaka till Data

Företagsutbildning Excel

Medborgarskolans datakurser
  • Få ut det mesta av din dator
  • Ta del av den digitala världen
  • Lär dig verktygen

Excelkurser för företag har som syfte att effektivisera användningen av programmet; att göra det lättare för anställda och företagsledare att verkligen utnyttja alla smarta funktioner. Antingen träffas ni i våra lokaler på Hamnesplanaden 1, Uppsala eller så kommer vår kursledare till er på företaget

Innehåll
Excel är en del av Office-paketet och ett mångfacetterat kalkylprogram. Med Excel kan man bland annat skapa kalkyler, diagram och listor. Excel hjälper företagsledare och medarbetare att lägga upp årsbudget, göra uträkningar, hålla reda på utgifter och så vidare - listan kan göras hur lång som helst.

Upplägg
Oavsett vilka behov och vilken nivå er personal är på i Excel kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd utbildning.
Våra Excelkurser för företag utgår alltid från era behov och upplägget är skräddarsytt till just ert företag. Många har en väldigt specifik målsättning, andra vill bara höja personalens kompetens rent generellt. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med en behovsanalys och först därefter planeras kursinnehållet.

Kursledare
Varje kurs leds av en eller flera kursledare. Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra kursledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur tillkommer och bestäms innan kursstart.

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan