Tillbaka till Samhälls- och beteendevetenskap

Utveckla dig som fotograf - en föreläsning om att arbeta som fotograf

Skulle du vilja ta steget ut och börja sälja dina fotografier? Eller är du nyfiken på hur det är att jobba som fotograf? Christina Josephsson är yrkesverksam fotograf som specialiserat sig på porträttfotografier med bröllop och barn. I denna föreläsning delar hon med sig av sina erfarenheter av att arbeta som fotograf, hur hon tog steget ut för att göra sin hobby till sitt arbete och hur hon hittar sina jobb. Under föreläsningen kommer du få flera tips och idéer. Det finns även gott om utrymme för frågor. Varmt välkommen!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan