Tillbaka till Måleri

Måleri - olika tekniker

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

Det är aldrig för sent att börja teckna eller måla. Använd din fantasi och uttryck dig i färg och form. Dela skaparglädje med andra. En underbar, avstressande hobby. Vår ledare undervisar i teckning, akvarell och olja.

INNEHÅLLL
Måleri utifrån egen stil för personlig utveckling av uttryck.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till både nybörjare och fortsättare.

KURSLEDARE
Ulla Brolin har utbildning från Lunds universitet i arkitektur, konst m.m. och har ägnat sig åt porträtt teckning i många år.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Våra deltagare tar med eget material till den eller de tekniker som önskas utövas: d.v.s. ritblock, pennor, dukar, färg och penslar. Har du inte material till måleri kan du ta med skissblock och pennor till första tillfället och då få tips om vad du kan köpa.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0500-48 25 15

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning