Tillbaka till Teater och dramatik

Företagsaktivitet -Teater

Ska ni ha en personaldag eller en kvällsaktivitet? Personalfest eller kick-off i höst?
Låt oss hjälpa till att göra den ännu bättre med en annorlunda upplevelse


Innehåll
Aktivitetens innehåll skräddarsys efter era önskemål, det kan exempelvis vara improvisation , presentationsteknik eller helt något annat.
Detta är kursen där du slängs rakt in teaterns spännande värld! Tillsammans lär vi oss att använda vår fantasi, lust och spontanitet för att med olika metoder bli trygga i att skapa och gestalta på scenen

Upplägg
Oavsett vilka behov eller önskemål er personal har kan vi erbjuda ert företag en skräddarsydd upplevelse.
Välj om ni vill ha en enstaka aktivitet eller en heldag med ett större upplägg.

Kursledare
Alexander Fredriksson .
Alexander har jobbat som skådespelare inom många olika sammanhang och har spelat såväl musikaler som klassiska Shakespeareverk. Han är utbildad vid Skara Skolscen och Drama Centre i London. Alexander är utbildad teaterpedagog och är en stark förespråkare för att teater är något som skapas tillsammans.

Utöver sina ämneskunskaper och pedagogiska kvalifikationer har våra ledare stor erfarenhet av externa uppdrag och utbildning för yrkesverksamma i näringslivet och offentlig sektor. De brinner för sitt ämne och har ett otroligt engagemang.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, alla är varmt välkomna!

Bra att veta
För offert och mer information, lämna ditt intresse så kontaktar vi dig.

Anmälan

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan