Tillbaka till Japanska

Japanska A1 - termin 2

  • Japanska talas av över 125 miljoner människor
  • Du lär dig läsa och skriva både Hiragana och Katakana
  • Du får en inblick i den rika japanska kulturen

Med sina drygt 125 miljoner modersmålstalare tillhör japanskan de största språken i världen. I Sverige har japanska blivit ett trendspråk under de senaste åren.
Nihongo wa omoshiroi desu yo!

INNEHÅLL
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Enkla dialoger, parövningar, bildövningar, uttalsövningar och rollspel är frekventa inslag i undervisningen.

UPPLÄGG
Vi träffas en gång i veckan, på lördagar, under 8 veckor. Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. Skulle någon sammankomst, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

FÖRKUNSKAPER
Cirka 3 terminers förkunskaper krävs.

KURSMATERIAL
Kurslitteraturen ingår inte i kursavgiften.

KURSLEDARE
Elin Gustafsson.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

BRA ATT VETA
1 studietimme = 45 min
Studiematerialet inhandlas av dej själv NÄR DU FÅTT KALLELSE med vanlig post.
Du även hoppa in i denna kurs efter startdatum passerat och då betala för de gånger du går, förutsatt att du har rätt förkunskaper
Läst våra köpevillkor? Gör gärna det innan du anmäler dig! Du kan dela upp betalningen utan extra kostnad, hör av dig till vårt kundcenter.

Anmälan

Enskild undervisning i språk finns på Medborgarskolan

Individuell undervisning

Behöver du konversationsträning, läxhjälp eller extra finslipning inför en resa eller konferens? Tillsammans med ledaren bestämmer ni när ni ska träffas och vilka mål du har.
Ange vilket språk du är intresserad av när du anmäler dig.

Använd dig av Europarådets nivåskala och språktest innan du anmäler dig till en kurs. Nivåskalan är indelad i sex steg.

 

 

Flexibel kursstart

Missade du kursstarten? Du kan börja i språkkursen efter att en kursen har börjat. Du betalar för resterande gånger. Se under respektive språk eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.