Tillbaka till Japanska

Japanska för barn 10-12 år - termin 2

  • Japanska talas av över 125 miljoner människor
  • Du lär dig läsa och skriva både Hiragana och Katakana
  • Du får en inblick i den rika japanska kulturen

Är du nyfiken på att lära dig ett spännande och annorlunda språk? Kom och lär dig japanska!
Kursen riktar sig till barn i åldern 10-12 år som är intresserade av Japan, dess språk och kultur med manga, animé, sång osv.

Innehåll
Vi repeterar först det som vi hunnit glömma under sommaren och fortsätter i vår kursbok, tränar att skriva och lära nya tecken, tränar att prata japanska.

Kurslitteratur
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Kurslitteraturen är japansk-engelsk, "Japanese for Young People I", Kana Workbook och Student Book. Du kan köpa dem på Studium Bookshop, (30 % rabatt), Karlavägen 4, Stockholm. Kursledaren kompletterar med annat material.

Kursledare
Rin Watanabe kommer från Japan och hon har masterexamen i pedagogik, "International and Comparative Education" från Stockholms universitet. Hon har undervisat ungdomar i japanska både i Japan och USA.
Det är något speciellt med våra ledare...
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Inga lektioner vecka 44.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan