Tillbaka till Konsthantverk

Klä stjärnor och smidesgran

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Under mörkare årstider och när julen står på tröskeln kan du fylla en dag med kreativitet. Klä din egen smidestjärna eller smidesgran istället för att köpa en massproducerad i butik. Med din personliga stil kan du sedan lysa upp din trädgård under de mörkaste av dagar.

Innehåll
Denna endagskurs med advent- och jultema är perfekt för dig som önskar skapa något kreativt att dekorera din trädgård, altan eller entré med. Med den stundande högtiden i fokus klär vi in smidesstjärnor och smidesbockar i såväl granris, tallris, mossa och belysning. Du skapar efter eget tycke och smak och kan välja fritt om du önskar klär en smidesstjärna eller en smidesgran och om du önskar belysning i den eller ej. Kursledaren finns med och kommer med inspiration guidning och kunskap om hur då får din dekoration att hålla sig fin så länge som möjligt.

Upplägg
Kursen omfattar en sammankomst mellan klockan 18.00 och 21.00. Vi gör ett uppehåll någon gång under kvällen för gemensamt kaffe och fika. Kursen omfattar 4x45 minuter.

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper för att delta. Alla är välkomna på denna inspirationsdag!

Kursmaterial
Material finns att köpa på plats direkt av kursledaren Kis. Kis har med sig olika typer av material så att alla kan skapa efter eget tycke och smak. Om du vill skydda dina kläder rekommenderar vi att man tar med ett förkläde.

Kursledare
Kis Löfvall är konstnär och kreatör och driver företaget Spirellodesign. www.spirellodesign.se. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Du får en faktura/kallelse med definitivt startdatum skickad till din angivna e-postadress.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.


Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

035-10 02 20

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning