Tillbaka till Solosång

Musikproduktion, enskild undervisning

Kom igång med din musik! Grundkurs i musikprogrammet Logic X.

INNEHÅLL
Vi dyker in i musikprogrammet och lär känna arbetsmiljön. Alltifrån att spela in, klippa och klistra till att sampla och pröva på olika typer av produktioner. Inspelningsteknik, vokaler och instrument +MIDI-inspelning.

UPPLÄGG
Lördagar och söndagar mellan kl. 12-22.00

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

KURSLEDARE
Kevan Issa har jobbat med digital musikproduktion i lite över 10 år och hanterar de flesta (DAW) musikprogram på avancerad nivå. Är man ute efter att lära sig ett annat musikprogram än Logic X så kan kursen anpassas efter deltagarens behov. Logic X/ Fruity Loops/ Cubase/ Reason 5.

KURSMATERIAL
Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig vid första kurstillfälle.

BRA ATT VETA
När du anmäler dig talar du om dina kontaktuppgifter i form av adress, mejl, telefonnummer samt personnummer. Vid anmälan talar du om vilka dagar och tider som bäst passar dig. Sedan kontaktar vi dig med ett förslag som du får ta ställning till. Frågor?

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetalning.

VÄLKOMMEN!

Anmälan

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare