Tillbaka till Samhälls- och beteendevetenskap

Trakasserier i arbetslivet

Föreläsningen belyser frågan om diskriminering i arbetslivet i allmänhet och trakasserier i arbetslivet i synnerhet. Du får även kunskap om dina rättigheter som anställd och vart du kan vända dig om du blir utsatt för trakasserier. Föreläsningen följs av en frågestund där även en representant från fackförbundet Unionen deltar. Föreläsare är Per Hydén från Brottsförebyggande Centrum i Värmland.

Frågeställningar som kommer beröras är:
• Vad innebär trakasserier?
• Vem bestämmer vad som räknas som en kränkning?
• Hur kan vi förebygga trakasserier och diskriminering?

Tid och plats: Medborgarskolan, Drottninggatan 48, Karlstad 16 november kl 18-19:30

Bra att veta
Arrangemanget är kostnadsfritt.

Anmäl dig så vi vet hur många som kommer.

Evenemanget är ett samarbete mellan Brottsförebyggande Centrum i Värmland (BFC), Unionen och Medborgarskolan i Värmland/Örebro

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare