Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Konsthantverk

Origami - Papperskonst

  • Utveckla din kreativitet
  • Uttryck dig själv på ett nytt sätt

Lär dig att göra konst utav papper!

INNEHÅLL
Origami är en papperskonst som kom till Japan från Kina runt år 600. Origami är inte bara populär i Japan utan hela Asien och världen. Nu för tiden ses origami också som en stresshanterings metod. Denna workshop är för dig som är nybörjare i origami. Du kommer att lära dig om origamins historia och grundläggande tekniker. Vi ska tillsammans vika olika figurer från lätt till avancerad nivå.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Tam Alfredsson är född och uppvuxen i Vietnam. Med arbetslivserfarenhet från import och export av asiatiska livsmedel och inom olika internationella organisationer har Tam haft möjlighet att studera, uppleva och jämföra vietnamesisk matkultur med andra matkulturer i världen. Just nu leder Tam ett nationellt märkesprofileringsprojekt som heter 'Låt mig berätta om Vietnam' genom matlagningskurser, seminarium, workshops och arrangering av resor. Tam har läst BA (kandidatexamen) i tolkning och översättning i Danang, Vietnam; MA (Master of Arts) i Språkteknologi vid Göteborgs Universitet samt MS (Master of Science) i Kommunikation vid Chalmers och Göteborgs Universitet.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetalning.


KURSMATERIAL
Ta med dig egen sax och färgglada papper.


Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan