Tillbaka till Solosång

Enskild undervisning Solosång från 13 år (Intresseanmälan)

Utveckla din sångröst genom en individuellt anpassad undervisning.


Innehåll
Vi utgår från din nivå och dina önskemål när vi planerar kursen och väljer repertoar. Vi arbetar med sångteknik, improvisation, personligt uttryck och att utöka din repertoar. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egen takt.


Upplägg
8 x 30 min, en gång i veckan. Uppehåll vid skollov alternativt efter överenskommelse. Om du inte kan komma på bokad lektion behöver vi ha din avanmälan senast kl 10.00 samma dag som din lektion. Då erbjuds du en lektion vid ett annat tillfälle som ersättning.

Förkunskaper
Undervisningen sker individuellt och skräddarsys efter elevens önskemål. Passar både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Angelica Åhman är utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan, Örebro. Hon är en inspirerande pedagog som har stor erfarenhet av att undervisa såväl nybörjare som avancerade sångare. Hennes undervisningsmetoder främjar en god sångteknik och stilkänsla samt ett kreativt förhållningssätt till sång.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.


Bra att veta
Som ny elev kommer du att bli uppringd av kursledaren för tidsbokning. Du som går hos Angelica sen tidigare har din plats och tid kvar. Enskild undervisning. Tid efter överenskommelse.

Vill du delbetala kostnadsfritt så ange det i meddelanderutan.

Anmälan

  • Kurslokal: Medborgarskolan Örebro, Storgatan 18, ÖREBRO (Karta)
  • Ledare: Angelica Åhman
  • Start: den 25 oktober 2017
  • Dag och tid: Onsdag 16:00-21:00
  • Kurstimmar: 8
  • Tillfällen: 8
  • Kursnummer: 14634
  • Pris: 2300 kr

Fullsatt

Medborgarskolan Örebro ÖREBRO

Storgatan 18, 70361 ÖREBRO
Telefon: 019-764 14 00

Medborgarskolan Örebro
Storgatan 18
70361 ÖREBRO

019-764 14 00
orebro@medborgarskolan.se

Kontakta Medborgarskolan Örebro

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare