Tillbaka till Körsång

Sjung med Gabriel Forss i kören Happy Voices

Succén är ett faktum! Nu har vår populära kör fått ett eget namn nu heter vi HAPPY VOICES
Gabriel Forss leder vår jättekör med mottot att alla kan lära sig sjunga. I våras samlades över 540 deltagare för att gemensamt höja sina röster. De låtar som tränas in framförs på en mäktig och glädjefylld avslutningskonsert. Kören sjunger en mycket blandad repertoar med både gospelsånger samt pop och rock. Detta får du inte missa!


INNEHÅLL
Så här ser en repetition ut:
Vi börjar med en lätt och kul uppvärmning av röst och kropp. Du får sträcka på dig och göra några roliga sångövningar.
Tillsammans läser vi igenom låttexten som du skall lära dig att sjunga. Gabriel sjunger före och hela kören sjunger efter.
Därefter lägger vi till några stämmor som Gabriel lär ut. Här väljer du själv vilken stämma du vill sjunga. Är du inte van sångare kan du välja melodin medan du som vill ha en större utmaning väljer en av stämmorna sopran, alt eller tenor.
När vi lärt oss låten lägger vi till sist till lite enkel koreografi med klappar och några steg. Helt plötsligt har vi tillsammans skapat ett proffsigt körnummer. En upplevelse du inte kommer att glömma!
Låtarna varierar och vi sjunger allt från gospel, schlager och pop till gamla klassiker.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper.
Du kan välja att sjunga melodistämma eller stämmorna alt, tenor och sopran vilket innebär att du kan anpassa nivån efter dina kunskaper.

KURSLEDARE
Gabriel Forss är känd från teveprogrammet "Körslaget" på TV 4 där han medverkar både som expertkommentator och körledare. Dessutom är han ledare för soul- och gospel kören "One Voice" och var med i gruppen Blond som år 1997 vann Melodifestivalen med låten "Bara hon älskar mig".
Läs mer om Gabriel Forss på www.gabrielforss.com

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KONSERT
Avslutnings konserten kommer att vara den 8 november vi återkommer med mer information.

KURSMATERIAL
Finns i lokalen.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan