Tillbaka till Körsång

Utveckla din sång - Rock, pop och jazz.

Anmäl ditt intresse, vi hör av oss när datum är klart.

Har du har ett brinnande intresse för sång och musik och vill stå på scenen? Var med och sätt tydliga mål, utvecklas med andra sångare och få bra tips från vår sångpedagog. Det här är en kurs för dig som vill utveckla din sång, ditt framträdande och våga testa något nytt. För sångare med eller utan instrumentkunskaper.

Innehåll
• Coachning i sångteknik- scenframställning- scennärvaro.
• Grundläggande scenteknik
• Övning i stämsång
• Deltagarna får i samråd med Linda (kursledare) bestämma ett datum för uppträdande som Medborgarskolan arrangerar. Plats bestäms senare.

Upplägg
Vid första tillfället träffas alla deltagare i helgrupp där deltagarna får välja låtar, bestämma sig vilka som vill spela/sjunga solo eller vilka som hellre sjunger tillsammans i grupp, med en gemensam låt. Forsättningsvis träffas gruppen en gång i veckan för repetitioner med Linda.

Förkunskaper
Du behöver inte vara profs, men såklart bör du gilla att sjunga.
För sångare med eller utan instrumentkunskaper

Kursledare
Linda Berving är utbildad operasångerska, jazzsångerska och violinist i London, Göteborg och Gävle. Hon har både sjungit och spelat på många olika scener internationellt och i Sverige. Linda släppte sitt debutalbum med tillhörande show på Gävle teater 2014 och är i år aktuell med pop/jazz albumet ”By design” som släpps på skivbolaget Do music records.
Linda har vikarierat på Kulturskolan Gävle och i många år arbetat som musiklärare från åk 1 till åk 9, bland annat Solängsskolans musikprofil. Hon är även utbildad inom drama och arbetar stundvis med manus, regi och skådespeleri samt medverkat i bland annat Sound of Music (Gävle Lyriska) 2015.

Kursmaterial:
Material/arr tas fram av Linda

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook