Tillbaka till Körsång

Låtskrivarverkstad - skriv din egen låt!

Anmäl ditt intresse, vi hör av oss när datum är klart.

Har du gått runt och funderat på en egen melodi, text eller ackord? Kanske har du drömt om att skapa något eget? Då har du hittat rätt för i musikkursen "låtskrivarverkstad" ges du möjlighet till en stunds lugn och ro för att skapa eller göra klart en eller flera låtar med coachning!

Innehåll
• Deltagarna får coachning i låtskrivande - skrivandet kommer från kursdeltagarna
• Tidigare kunskaper i låtskrivande behövs ej- Linda introducerar olika sätt att tänka kring detta.
• Deltagarna får i samråd med Linda (kursledare) bestämma ett datum för uppträdande som Medborgarskolan arrangerar. Plats bestäms senare. Detta är såklart frivilligt.

Upplägg
Vid första tillfället träffas alla deltagare och delar sina tankar och idéer om vad musik och låtskriveri betyder. Det uppmuntras, men är valfritt, att dela med sig av erfarenheter och tankar kring detta. Kursledaren ger en överblick i komposition (låtskrivande) och riktar sedan sin coachning efter gruppens och deltagarnas individuella behov.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Med engagemang och vilja att skriva kommer man långt!

Kursledare
Linda Berving är utbildad operasångerska, jazzsångerska och violinist i London, Göteborg och Gävle. Hon har både sjungit och spelat på många olika scener internationellt och i Sverige. Linda släppte sitt debutalbum med tillhörande show på Gävle teater 2014 och är i år aktuell med pop/jazz albumet ”By design” som släpps på skivbolaget Do music records.
Linda har vikarierat på Kulturskolan Gävle och i många år arbetat som musiklärare från åk 1 till åk 9, bland annat Solängsskolans musikprofil. Hon är även utbildad inom drama och arbetar stundvis med manus, regi och skådespeleri samt medverkat i bland annat Sound of Music (Gävle Lyriska) 2015.

Kursmaterial
Material tas fram av Linda utifrån önskemål

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare