Tillbaka till Keramik

Keramik - skapa med ditt barn (höstlov)

INNEHÅLL
Med råd och tips från vår ledare skapar barn i lera ihop med en vuxen. Det finns möjlighet att prova olika tekniker, som tumma, ringla, kavla och forma.

UPPLÄGG
Ett tillfälle att arbeta med att forma lera. När leran torkat så skröjbränns föremålen och därefter är de klara att hämtas. Glasyrbränning ingår inte i kursen men ni får tips på färg som ni kan dekorera/måla föremålen med hemma.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
1/2 kg lera ingår, om ni behöver lite till kan ni köpa i mån av tillgång.

BRA ATT VETA
Kursavgiften är per barn. Eftersom tanken är att du som vuxen skapar ihop med ditt barn betalar du inte någon kursavgift. Ta med eget förkläde. Föremålen hämtas efter skröjbränningen. Glasyrbränning ingår inte i kursen men ni får tips på färg som ni kan dekorera/måla föremålen med hemma.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com.

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0500-48 25 15

Lokalkontor i Region Väst

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning