Tillbaka till Friskvård

Barngympa, 4-5 år

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

Den naturliga fortsättningen på familjegympan, men passar även barn som inte gått på gymnastik tidigare.

INNEHÅLL
Vi ökar svårighetsgraden efter barnets ålder och egna förutsättningar. Vi erbjuder en allsidig, rolig och varierande form av fysisk aktivitet utan krav på barnen. Kontinuitet är viktigt hos små barn, därför kör vi samma ”koncept” varje lektion, med en tydlig röd tråd genom hela kursen. Vi inriktar oss på redskapsgymnastik och leker fram kunskapen hos barnen. Alla övningar kan anpassas individuellt i svårighetsgrad.

UPPLÄGG
Ledaren informerar om kursen och gör uppehåll under skollovet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget, internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt
personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Vi använder den utrustning som finns tillgänglig i gymnastikhallen. Barnen ska vara ombytta till vanliga gympakläder, ett par kortbyxor en tröja och halkstrumpor blir jätte bra. Bättre barfota än gymnastikskor på de små barnen.

KURSAVGIFT
Kursavgiften tas ut per barn, har man syskon, i samma grupp, lämnar vi 10% syskonrabatt per barn.

BRA ATT VETA
Under tiden som ert barn är på gympa behöver förälder/annan vuxen finnas på plats i gympasalen ifall barnet blir ledset eller gör sig illa. Ni är givetvis även välkomna att aktivt vara med på passet ombytta till träningskläder.

Alla kursstarter är preliminära, en studietimme är 45 minuter. Fakturan kommer via mail före kursstart. (Vänligen ange er mail vid kursanmälan)

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0501-702 60

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!