Tillbaka till Personlig utveckling

Mer lycka i vardagen

Vad är det som egentligen gör en människa lycklig? Är du nyfiken på svaret är det här kursen för dig!

Innehåll
Genom en blandning av teori och praktiska övningar får du kunskap och verktyg som kan användas för att uppleva ökat välmående - mer lycka - i din vardag.

Mer energi, ökad produktivitet, flexiblare och skarpsinnigare tankeliv, längre levnadstid och snabbare återhämtning från bakslag är enbart några av alla de fördelar som följer med ökat välmående.

I den här kursen får du veta vad forskningen visat leder till ökat välmående hos oss människor. Ett liv där vi kan blomstra består inte enbart av en, utan av ett flertal komponenter, som vi kommer behandla i kursen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Denna kurs leds av Isabelle Johansson som är högskoleutbildad Pyskologisk Coach med en kandidatexamen i kognitiv neurovetenskap. Hon har gedigen kompetens inom ämnet positiv psykologi och sedan 2014 har hon vid flertalet tillfällen varit ute och föreläst.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Få förståelse för den viktigaste rollen du har, att vara förälder.

Har ni en grupp som träffas regelbundet kring ett intresse? Då kan ni starta en studiecirkel!

Har du svårt att binda upp dig på bestämda tider?