Tillbaka till Husdjursskötsel

Första tiden med valpen - Nyhet!

Denna kurs riktar sig till dig som vill få en bra start tillsammans med din valp. Vi jobbar med följsamhet, kontakt, social träning och miljöträning på valpens egna villkor. Kursen varvas med teori och praktik. Vi går igenom belöningsmetoder och ser vilka passar bäst för dig och din valp. Kursen hålls inomhus i ReDogs lokaler.

Innehåll
Kursen innefattar bland annat;
- Lära din valp sitta och ligga
- Kontakt
- Inkallning
- Positiv belöning/förstärkning
- Att fungera bland andra hundar
- Tricks
Och mycket mer…

Det finns självklart tid för frågor under kursens gång och möjlighet att även lära av varandra.

Upplägg
6 träffar a 60 min, samma dag och tid varje vecka.

Bra att veta
Din valp bör vara mellan 3 och 7 månader.

Kursledare
Anna Helgesson är uppfödare av Chihuahua. Hon arbetar på Arken zoo och har själv haft hund sedan ung ålder, allt från Bulldog och Amstaff till Dvärgpinscher.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Inget kursmaterial krävs för kursen

Kallelse / Faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Kursdeltagarna Lisa Lansfors och Birgitta Carlsson följer med kursledaren i Jägarexamen Erik Lindbäck på fågeljakt i Härjedalen.

Läs kursdeltagarnas dagbok från fågeljakten i Härjedalen

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor