Tillbaka till Trädgård

Örter och kryddväxter inför hösten

Kryddor och örter har alltid varit en eftertraktad och dyrbar handelsvara sedan århundraden tillbaka. Här får du lära dig mer om hur du på bästa sett tar hand om din skörd få tips och råd.

INNEHÅLL
Örter och kryddväxter , det finns en hel del örter som man vanligtvis inte hittar i affären , som tex vinterkyndel, isop mm, vad använder man dessa till? Eller står du med en massa persilja och dill eller gräslök du inte vet vad du ska göra med? Vår ledare ger tips på användningsområden och förvaring och en och annan historia om örter.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs.

KURSLEDARE
Lilian svensk , är en växt och natur intresserad kvinna som tar vara på det mesta i skog och mark , svamp, vilda växter och odling är hennes främsta intressen .

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kursledarens eget material, under kursen kommer rekommendationer på lämplig referenslitteratur att lämnas.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017