Tillbaka till Inredningsdesign

Feng Shui

Lär dig Feng Shui, som handlar om hur vi kan må bättre och nå framgång i livet med hjälp av vår omgivning; hemmet, trädgården eller arbetsplatsen. Feng Shui kommer från Kina och har tillämpats i över 3000 år och sprids snabbt även i västerlandet.

INNEHÅLL
Denna kurs handlar om hur man skapar ett hem som får oss att må bra, där vi kan känna trygghet, samla kraft och hur vi kan inreda för ökad glädje, framgång och bättre hälsa. Du kommer också få lära dig inreda en arbetsplats som får dig att prestera mer och samtidigt må bra. Genom inredning kan du skapa en miljö som ger dig positiv energi.

UPPLÄGG
Vi går igenom hur man kan använda färgsättning, möblering, belysning, växter med mera för att skapa en stärkande och harmonisk inredning. Kursen innefattar även fördjupad träning i formskolans verktyg som är chi, yin och yang, de fem elementen, symboler och baguan, för att sedan fördjupa sig och omsätta teorin i praktiska övningar. Deltagarnas skisser över hem eller arbetsplatser utgöra övningsexempel. Kursen blandar teoretiska avsnitt med praktiska övningar.

MÅL
Denna kurs vänder sig till dig som är nyfiken på hur man kan arbeta med inredning och möblering enligt Feng Shui.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Camilla Krabbe är certifierad Feng Shui konsult, textilekonom, friskvårdsutvecklare med ett stort intresse för inredning, kost och ekologiskt tänkande.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Egna kompendier och stenciler. Tag med skissblock, blyertspennor, radergummi, linjal, limstift, papperssax och tuschpennor. Ta med även en planskiss över ditt hem eller arbetsplats. Material ingår inte i kursen.

BRA ATT VETA
Vill du delbetala kursen? Kontakta oss för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

031-755 14 00

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!