Tillbaka till Trummor och slagverk

Trummor, enskild undervisning

INNEHÅLL
Under kurserna kommer det fokuseras inviduellt på vad du behöver/vill utvecklas på, allt ifrån trumkomp, fill, noter, rytmer och olika tekniker.
Du kommer lära dig hur man lättast lär sig låtar och hur man förberedelser inför en spelning eller studioinspelning.

UPPLÄGG
Lektionerna sker enskilt med en trumlärare tio veckor i rad på samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker under eftermiddagar och kvällar men inte på röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha spelat trummor tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

KURSMATERIAL
Eftersom varje elev själv väljer hur undervisningen skall se ut, så finns det ingen förutbestämd kurslitteratur.
Du avgör själv tillsammans med läraren vad som bäst passar dig!
OBS! Medborgarskolan tillhandahåller inte trumstockar så du behöver ta med dina egna.

KURSLEDARE
Johan Åberg har spelat trummor i 11 år nu och tycker att det är väldigt kul att inspirera och lära andra att spela trummor.
Han har undervisat trummor i skolor, turnerat både i Europa och i Sverige och haft privat undervisning. Han kan undervisa allt ifrån funk, rock, pop, country, rap och metal.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utbildning.

BRA ATT VETA
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.
Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress och telefonnummer vid anmälan.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid anmälan att du önskar delbetalning.

Anmälan

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Någonstans i vårens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare