Tillbaka till Företagsekonomi

Aktiekunskap Avancerad

Aktiekunskap – Avancerad Gör bättre aktieanalyser med Aktiespararnas "Hitta Kursvinnare"!

Detta är en kurs för dig som redan känner till grunderna inom aktiekunskap och som vill lära dig använda Aktiespararnas mjukvara "Hitta Kursvinnare" för att systematiska ta fram de bästa tillväxtaktierna på börsen. Med fördjupning i investeringsfilosofi.

FÖRKUNSKAPER
Kursen vänder sig till kursdeltagare som har kunskap motsvarande Aktiekunskap B.

KURSLEDARE
Andreas Jansson har studerat Corporate finance vid Lunds Ekonomihögskola och jobbar till vardags som investerare, föreläsare och har suttis som styrelseordförande för Unga Aktiesparare Lund. Han brinner för att engagera, utbilda och inspirera sina medmänniskor till bättre aktieaffärer med hjälp av den senaste forskningen och litteraturen inom ämnet.
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

KURSMATERIAL
Kursboken är densamma som i Aktiekunskap B kursen. Hitta kursvinnare: konsten att bygga en lönsam aktieportfölj med Aktiespararnas Aktieanalys, av Haskel Anders. ISBN 9789189212480

BRA ATT VETA
Eventuell rabattorsak anges vid anmälan. Intyg krävs.
Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad.

RABATT HOS BOKUS
Ta chansen och få rabatt på bland annat kurslitteratur. Ange MEDBO14 som "Kampanjkod" och få 5% rabatt på www.bokus.com.
På www.medborgarskolan.se/bokusrabatt finns detaljerad information

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan