Tillbaka till Friskvård

Zonterapi för husbehov Helgkurs

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

I kroppen finns det ett ”kabelsystem” från huvudet ut till händer och fötter. Här flödar vår livskraft och livsenergi. När vi blir sjuka eller mår dåligt av någon anledning ändras flödet i systemet. Vårt välbefinnande hör ihop med energiflödet. Under helgen lär vi oss zonterapi som kan höja just livskraften och livsenergin.

Innehåll
Kursens mål är att förhöja livskraften och livslusten.

· Var kroppens olika delar och organ sitter under foten
· Kontraindikationer (= när man inte kan utföra)
· Reaktioner som kan uppstå under en behandling.
· Reaktioner som kan uppstå efter en behandling.
· Artikulering av fotens leder.
· Fotmassage.


Upplägg
Kursen genomförs under en helg, lördag och söndag 08.00-16.45 med en timmes lunchpaus.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Seija Kärkkäinen har en gedigen utbildningsbakgrund med massageterapi utbildning samt zonterapiutbildning från Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är certifierad av Branschrådet Svensk Massage. Seija har även under en längre tid undervisat som yrkeslärare på massageterapeututbildningen på Axelsons Gymnastiska Institut.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kompendium delas ut vid första kurstillfället. Kostnad för massageolja tillkommer, ca 60 kr. Betalas kontant till ledaren på plats.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.


Bra att veta
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Denna kurs är godkänd enligt Skatteverkets kriterier för "motion och enklare friskvård". Vi tar emot Friskvårdskuponger samt Friskvårdschecken. Massagebänkar finns på plats i lokalen. Det kan vara bra att ta med en egen handduk. Möjlighet att värma lunch i micro finns i vårt kök. Kylskåp/frys finns även i köket.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan