Tillbaka till Instrumentalmusik - ensemble

Pianogrupp fortsättning för nybörjare vuxna

Kurs för dig som vill utveckla ditt pianospel

Innehåll
Gruppundervisning i pianospel. På lektionerna lär vi oss spela ackord, rytm och melodi

Upplägg
Kursen innefattar 12 tillfällen á 45 minuter. Enligt överenskommelse kan vi ha uppehåll under skolloven.

Förkunskaper
Det här är en kurs för dig som har spelat en termin eller känner att du är bekant med grunderna i pianospel.

Kursledare
Tetyana Bondarenko är uppvuxen i Ukraina där hon utbildat sig till pedagog i musik. Hon har lång erfarenhet av undervisning i både violin/fiol och piano. Tetyana arbetar också som frilansmusiker och har bl. a varit anställd i Karlskoga symfoniorkester.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Medtag egna hörlurar till lektionerna, det går bra med vanliga mobiltelefonlurar. För att du ska kunna utvecklas som du vill bör du ha tillgång till ett elpiano / synt eller ett akustiskt piano.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor