Tillbaka till Husdjursskötsel

Föredrag; Valpens första tid i sitt nya hem

För dig som vill få tips och råd om hur du gör valpen rumsren, får valpen att gå fint i koppel och vad du gör när valpen tuggar på saker som den inte får tugga på. Vad bör man tänka på som ny valpägare? Är det något man bör lägga fokus på? Hur mycket motion behöver valpen? Varför gör valpen som den gör? Detta är några av de frågor som kommer besvaras under föreläsningen.

Upplägg
Föreläsning i mindre grupp med möjlighet till frågor.

Föreläsare
Elin är utbildad allmänlydnadsinstuktör på Svenska Brukshundklubben. Hon har läst Hund, avel och utfodring på SLU och Hundens beteendebiologi på Linköpings Universitet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper, alla intresserade är välkomna.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Bra att veta
Anmälan till kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande är bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

Anmälan

Gå på någon av våra föreläsningar om djur och natur! Hund- eller kattägare, jägare eller fiskare – vi har kurser för alla möjliga inriktningar.

Djurföreläsningar

Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering. Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen. Längtar du efter lugn och harmoni är skogsbad en spännande nyhet!

Läs mer om våra kurser utomhus

Ska du skaffa valp, vill lära dig mer om olika raser, om hundars skötsel, hundars beteenden eller börja spårträna med din hund? Vi har kurser, föreläsningar och utbildningar!

Hundkurser

Gå en av våra diplomutbildningar! För dig som vill byta yrke eller inriktning!

Läs mer