Tillbaka till Instrumentalmusik - ensemble

Pianogrupp fortsättning 60+

Kurs för dig som vill lära dig spela piano.

Innehåll
Gruppundervisning i pianospel. Vi lär oss ackord, rytm och melodi tillsammans. Vi lär av varandra på ett kul och lärorikt sätt.

Upplägg
Kursen innefattar 12 tillfällen a 45 minuter

Förkunskaper
Här bör man ha spelat i några terminer och känna sig lite mer bekant med att spela melodier

Kursledare
Tetyana är från Ukraina där hon utbildat sig till musik och pianopedagog och har lång erfarenhet av undervisning. Hon jobbar även som frilansmusiker och har jobbat bla med Karlskoga symfoniorkester. Hon behärskar instrument som piano och violin.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Medtag egna hörlurar till lektionerna. Går bra med vanliga mobiltelefonhörlurar. För att du ska kunna utvecklas bör du ha tillgång till piano så att du kan öva mellan lektionstillfällena.
Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor