Tillbaka till Dans

Zumba Gold

  • Träna smidighet och taktkänsla
  • Få bättre kroppskontroll
  • Ha roligt

Vi skakar och dansar loss till härliga latinamerikanska rytmer. Zumba Gold är framtaget för dig som vill ha lugnare och mer skonsamt tempo, passar alla oavsett ålder och skador. Zumba är en medryckande dans- och träningsform som blandar latinska rytmer till en underbar mix som gör gott för hela kroppen!

Innehåll
Zumba Gold är framtaget för dig som vill ha lugnare och mer skonsamt tempo. Gold passar dig som har ledbesvär, har svårt att röra sig fritt eller dig som vet med att din konditionsnivå är något lägre. Du rör dig i förkoreograferade, enkla stegkombinationer som du sedan kan ta med dig upp på dansgolvet. Du behöver inte kunna dansa, i Gold gör du de steg som din kropp och kondition tillåter.

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper!

Kursledare
Marit Deubler
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Ta med dig ett par sköna träningsskor, helst med bra stötdämpning som man hittar i skor avsedda för aerobics/innegympa. Sköna träningskläder som man lätt kan röra sig i.

Du får prova första tillfället! Du måste dock göra en anmälan så att du har en garanterad plats då vi inte har några öppna prova-på klasser. Vill du inte fortsätta! Kontakta Medborgarskolan omgående efter första tillfället så får ni kostnadsfritt avanmäla er från kursen, annars debiteras hela kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor