Tillbaka till Körsång

Kör för alla i Kumla - Gratis prova på

Sjung tillsammans i en kör för alla! Att sjunga är lustfyllt och välgörande, en hälsokur!

Här är kören för dig som älskar att sjunga och vill utveckla din sång och repertoar. Vi sjunger unisont och i stämmor där vi anpassar nivån så att det passar både dig som är helt nybörjare och dig som har sjungit i kör tidigare. Du behöver inte kunna läsa noter, här sjunger vi på känsla!

Vi erbjuder ett prova på tillfälle, så kom och träffa körledaren och sångkompisar! Anmäl dig här!

Upplägg
Vi träffas 1 gång och får sjunga delar av höstens repertoar. Ta med din kompis och kom!

Innehållår repertoar är en stor bredd på genre. Tillsammans hittar vi en härlig blandning av pop och kända klassiker på svenska och engelska. Vi lär oss uppsjungning och tränar sångteknik Vi provar också på att läsa lite noter

Förkunskaper
Kom och testa! Kören är öppen för både nybörjare och för dig som sjungit i kör tidigare. Vuxna från 18 år. Ingen övre åldersgräns!

Kursledare
Körledare är Vanja Lindeberg. Vanja går sista året på Musikhögskolan i Örebro där hon utbildar sig till musikpedagog inom solosång, kör och ensemble. Hon älskar körmusik och har stor erfarenhet både från undervisning och egen körsång.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Anmälan

Förarintyget på distans

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor