Tillbaka till Körsång

Kör för alla Örebro

Sjung tillsammans i en kör för alla! Att sjunga är lustfyllt och välgörande, en hälsokur!
Här är kören för dig som älskar att sjunga och vill utveckla din sång och repertoar. Vi sjunger unisont och i stämmor där vi anpassar nivån så att det passar både dig som är helt nybörjare och
dig som har sjungit i kör tidigare. Du behöver inte kunna läsa noter, här sjunger vi på känsla!

Innehåll
Vår repertoar har en stor bredd på genre. Tillsammans hittar vi en härlig blandning av pop och kända klassiker på svenska och engelska. Vi lär oss uppsjungning och tränar sångteknik Vi provar också på att läsa lite noter

Upplägg
En gång i veckan vid 10 tillfällen . Vi avslutar terminen med en gemensam konsert. Datum för konserten meddelas vid terminsstart.

Förkunskaper
Öppen för både nybörjare och för dig som sjungit i kör tidigare. Gruppen är för vuxna från 18 år. Ingen övre åldersgräns!

Kursledare
Körledare är Lotta Björkqvist. Vanja går på Musikhögskolan i Örebro där hon utbildar sig till musikpedagog inom solosång, kör och ensemble. Hon kommer från en musikalisk familj och älskar all musik, gärna musikaler. Hon har en bred erfarenhet från att både själv sjunga i kör och att leda blandade körer.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Kolla med din arbetsgivare för subvention, körsång är friskvård!

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan