Makeup nybörjare

Tjejkväll med smink i fokus! Under denna afton inspirerar vi dig till att bli ditt vackraste jag. Du får lära dig att sminka dig själv inför både vardag och fest, och vi fullmatar dig med tips och tricks för att få till den perfekta looken.
Under kursen varvar vi sminkdemos med teori och avslutar med hands on där du själv får göra dig festfin under handledning och guidning av kursledaren.


Upplägg
Kursen genomförs vid ett tillfälle.- en perfekt bas inkl. contouring, highlight & rouge
- olika ansiktsformer, hur sminkar man dem?
- dagmakeup för en pigg och fräsch look.
- kvällsmakeup "från jobbet till after work"
- applicering av eyeliner
- applicering av lösfransar
- olika ögonformer, hur sminkar man dem?
- Färglära basic, hur döljer man mörka ringar? Hur framhäver man ögonfärgen?
- Perfekta läppar
- Ögonbryn på olika sätt


Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Emilie Hedlund, Fab.By.Em, är en frilansande makeupartist och hårstylist från Stockholm som specialicerar sig inom mode, brud & fest. Emilie har sminkat allt ifrån bröllop & fest till modeplåtningar och runway-modeller för kunder som bl.a Wella Professionals, Björn Axén, Sebastian Professional, SATS m.fl.


Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Medtag ditt eget makeup-kit & penslar.
Materiallista med 'bra att ha' skickas ut tillsammans med bokningsbekräftelsen/kallensen innan kursstart så du kan se över vad du eventuellt saknar eller behöver komplettera med. Är det något specifikt smink du saknar finns det möjlighet att låna av kursledaren.


Vi reserverar oss för prisändringar.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Bra att veta

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan högst upp till höger!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare