Tillbaka till Företagsekonomi

Starta eget företag - grundkurs Nyhet!

Drömmer du om att starta eget företag? Om du är redo att förverkliga din dröm ska du gå den här kursen.

Innehåll
Vi går igenom affärsidé, affärsplan, grundläggande företagsekonomi, företagsformer, registrering av företag och budgetering, F-skatt och enklare bokföring. Allt du behöver veta för att komma igång och förverkliga din dröm om att starta eget.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i fem veckor (samma dag och tid) och omfattar 3 x 45 min per sammankomst.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Martin Löfgren, egen företagare och Årets företagare år 2000 i Uppsala. Martin bygger kursen på verkliga händelser från 25 års erfarenhet som företagare och tar bland annat upp vikten av att inte göra misstagen dyra som egenföretagare. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Anmälan

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete