Tillbaka till Samhälls- och beteendevetenskap

Interkulturell aktivitetsdag för ungdomar

AFS Interkulturella utbildning i samarbete med Medborgarskolan bjuder in dig som är tonåring till en heldag med interkulturellt lärande och roliga aktiviteter.

Tag chansen att träffa utbytesstudenter från olika länder, flyktingungdomar samt svenska tonåringar - som precis som du - är intresserade av interkulturella frågor och att träffa nya människor.

Dagen arrangeras av volontärer från AFS, Interkulturella utbildning. Vi håller till på Drottninggatan 48 i Karlstad.

Obs, språket under dagen kommer att vara engelska.

Det här arrangemanget passar dig som är ca 15-18 år. Deltagande är gratis, men anmäl dig, då antalet deltagare är begränsat.

Anmälan senast 8 september i länken här på sidan, på 054-102140, eller till varmland@medborgarskolan.se


Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare