Tillbaka till Körsång

Kör: Pitch Perfect!

Anmäl ditt intresse, vi hör av oss när datum är klart.
Har du ett brinnande intresse för sång och musik och vill stå på scenen? Vill du jobba mot ett tydligt mål? Vill du sjunga pop-låtar tillsammans med en mindre kör som i Pitch Perfect-filmerna? Då är detta en kurs för dig!


Innehåll
* Ni får coachning i sångteknik- scenframställning- scennärvaro
* Rytmikövning för vald låt
* Ni får i samråd med kursledare bestämma ett datum för framträdande (Medborgarskolan arrangerar speldatum och ställe) - Detta är såklart frivilligt.

Upplägg
Vid första tillfället träffas alla deltagare och lyssnar på vilka låtar som kan vara intressanta, önskemål om att sjunga solo och egna tankar om kursen. Efter det repeterar gruppen en gång i veckan på de låtar som är valda. I denna typ av kör ingår det till viss del rörelser och rytmer som skapas med händer och fötter (body percussion).

Förkunskaper
Grundläggande kunskaper i sång och rytmik. Med engagemang och vilja att skriva kommer man långt!

Kursledare
Linda Berving är utbildad operasångerska, jazzsångerska och violinist i London, Göteborg och Gävle. Hon har både sjungit och spelat på många olika scener internationellt och i Sverige. Linda släppte sitt debutalbum med tillhörande show på Gävle teater 2014 och är i år aktuell med pop/jazz albumet ”By design” som släpps på skivbolaget Do music records.
Linda har vikarierat på Kulturskolan Gävle och i många år arbetat som musiklärare från åk 1 till åk 9, bland annat Solängsskolans musikprofil. Hon är även utbildad inom drama och arbetar stundvis med manus, regi och skådespeleri samt medverkat i bland annat Sound of Music (Gävle Lyriska) 2015.

Kursmaterial
Material tas fram av Linda utifrån önskemål

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook