Tillbaka till För kropp och själ

Hudvård - enskild undervisning

Lär dig allt du behöver veta om din personliga hudtyp och vilka produkter som passar just Dig. Du får professionella tips och råd, helt utan försäljning av specifika varumärken.

Innehåll
- Personlig hudanalys
- Produktval utifrån Din hudtyp
- Hudvårdsrutiner
- Dina fransar /ögonbryn. Färgning ingår om du önskar.

Upplägg
1 träff 3 × 45 min.
Tiden för träffen beslutas mellan dig och kursledaren. Juanette kontaktar dig efter inkommen anmälan.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi lär oss tillsammans och utifrån där vi befinner oss.

Kursledare
Juanette Barkfeldt är utbildad hudterapeut via Beauty Therapist School. Hon är även diplomerad mötesledare och har arbetat som utbildningskonsulent åt ett kosmetika företag. Juanette har drivit sitt eget hudvårdscenter samt arbetat på bl.a. Oriflame, Kicks samt som butikschef på Esthetique. Juanette har stor passion inom området och sprider sina kunskaper med mycket glädje.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.


Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan