Tillbaka till För kropp och själ

Hudvårdskurs - 13-15år

Lär dig allt du behöver veta om din personliga hudtyp, vilka produkter som passar just dig både inom både hudvård och makeup. Du får professionella tips och råd utan någon som helst koppling till specifika varumärken.

Innehåll
Vi träffas under 3 lördagar i vår ljusa danssal belägen i Ekebybruk. Vid första tillfället går vi igenom olika hudtyper och vilket hudtyp just du har. Vad man bör tänka på när man väljer personliga hudvårdsprodukter. Andra tillfället har vi färgtema. Här får du får tips och råd vilka kulörer du ska välja på din makeup, så som foundation, roughe etc. Sista tillfället färgar vi ögonfransar och bryn. Du får lära dig tips och trix för att även enkelt kunna göra det hemma efter avslutad kurs.

Upplägg
Kursen går varje vecka med tre sammankomster, samma dag och tid, 10.00 -12.15 med start lördagen den 7 oktober. Totalt 9 studietimmar á 45 minuter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Vi lär oss tillsammans och utifrån där vi befinner oss.
Kursen vänder sig främst till dig 13 -15 år gammal men ett år yngre eller äldre är också välkomna!

Kursledare
Juanette Barkfeldt är utbildad hudterapeut via Beauty Therapist School. Hon är även diplomerad mötesledare och har arbetat som utbildningskonsulent åt ett kosmetika företag. Juanette har drivit sitt eget hudvårdscenter samt arbetat på bl.a. Oriflame, Kicks samt som butikschef på Esthetique. Juanette har stor passion inom området och sprider sina kunskaper med mycket glädje.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Juanette Barkfeldt utgår från en bok hon själv författat; Hudvård för ansiktet.
Det är inget ni själva behöver köpa in.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor