Tillbaka till För kropp och själ

Gong - djupavslappning med klang och vibrationer

Gong- djupavslappning med klang och vibrationer

INNEHÅLL OCH MÅL
Gongbad måste upplevas för att verkligen förstås! Vissa beskriver det som en själslig massage, andra som djupavslappning och en tredje som meditation. Gong-bad/meditation/avslappning är för dig som vill slappna av, stressa av, släppa på spänningar, uppleva något magiskt med hjälp av gongens klang och vibrationer. Varje konsert är unik precis som varje deltagares upplevelse av den.

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inga förkunskaper.

KURSMATERIAL
Yogamattor och filtar finns på plats.

KURSLEDARE
Johanna Thorén fastnade från första vibration för gongen och dens magi och anmälde sig till sin första kurs bara några månader efter första upplevelsen. Hon är utbildad att spela gong genom gongmaster Mark Swan och spelar på en 32” symfonisk gong. Johanna undervisar även i mediyoga på Medborgarskolan. Är bla utbildad massage och friskvårsterapeut.

BRA ATT VETA
Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt, gärna lite varmare så du inte fryser. Ha gärna med något du kan lägga för ögonen tex en ögonmask eller halsduk. Du ligger på golvet på en yogamatta under hela upplevelsen.

Kursavgiften går att dela upp på två eller tre månader utan extra kostnad. Om det krävs måste vi förbehålla oss rätten att byta lokal, lärare, vikarie, dag och tid. ?Om någon klass, mot förmodan, blir inställd kommer vi i stället förlänga kursen med samma antal tillfällen.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är.
Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.


Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor