Tillbaka till Franska

Franska - Franska inför resan

  • Lär dig användbara fraser på franska
  • Få inblick i den franska kulturen
  • Franska är officiellt språk i tjugonio länder

Lär dig lite franska, innan resan till Frankrike!

Innehåll
Många av oss har väl en dragning till Frankrike - det stora egensinniga landet i söder som har så mycket sinnligt att bjuda besökaren i form av mat, vin, vackra landskap, kläder, musik och mycket mer!
Medborgarskolan ger dig möjligheten till en mer meningsfull vistelse utomlands. Under trivsamma former i en avspänd atmosfär lär du dig språket hos oss. Det ska vara lustfyllt att lära sig ett nytt språk och steg för steg förvandlas orden till begripliga meningar.

Upplägg
På denna kurs fokuserar vi på att lära oss en turistfranska! Vi lär oss och övar det praktiska vardagsspråket på en nybörjarnivå. Vi fokuserar på ordförråd och på situationer som är vanliga när man är på semester, tex vid restaurangbesök, på hotel och flygplatser mm. Vi varierar tal och ordförråd vid olika situationer.

Förkunskaper
Du kan vara nybörjare i franska, eller kunna lite franska och repetera från grunden.

Kursledare
Anita Qvarnström kan flytande franska, har bott och arbetat i Belgien i 25 år, är pålitlig och positiv, omtänksam och serviceminded och har har många strängar på lyran.
Ledarna har arbetat hos oss under lång tid och har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning samt annan pedagogisk utbildning.

Kursmaterial
Kostnad för kurslitteratur tillkommer.

Utvecklingsmöjligheter
Vi har många olika språkkurser hos oss, prova Japanska, Spanska eller kanske Italienska.

Bra att veta
Vi skickar kallelse/inbetalningskort ca 1 vecka innan kursstart.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10% på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Väv trendiga bordstabletter, löpare, väskor eller annat valfritt i traditionella och nya material. Endast fantasin sätter gränser! Vi har kurser på olika nivåer och vid olika tider.

Vävning

Vi har kurserna för dig inom navigation och sjöliv! Till våren måste du passa på att lära dig navigera lite bättre - ta förarintyg!

Snart startar inspirationskurserna för trädgård och blommor - passa på och anmäl dig nu!

Streetdance, Barndans 4-5, Barndans 6-7år, Balett 8-10, Bugg för nybörjare och Bugg fortsättningskurs. Välkomna!

Läs mer om våra danskurser!