Tillbaka till Övrig teater

Cirkusskola Höstlov 7-13 år

Ha höstlovskul på vår cirkusskola lär vi oss jonglera, akrobatik & att balansera för att sedan visa upp för nära & kära. Vi träffas intensivt under 4 dagar.

Innehåll
Vi testar att jonglera, balansera & enklare akrobatik som en riktig cirkusartist. I slutet gör vi en uppvisning för familjer, nära & kära!

Upplägg
Vi träffas 10.00 - 15.15 intensivt i 4 dagar med paus 45 minuter för lunch som äts på plats. Medtag enklare matsäck/lunch.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs! Alla är varmt välkomna, både nybörjare och du som redan provat på.

Kursledare
Jacob Kaller är utbildad cirkuspedagog med rötterna i Tyskland. Han har länge utövat cirkus & är van vid olika grupper med
Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår i kursen, men du som deltagare kan om du vill köpa med egna jongleringsbollar.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan erbjuder fler kurser inom cirkus, både sommarkurs, höstlovsläger & cirkusskola under terminen.

Bra att veta
Medtag oömma, rörliga kläder & var gärna barfota. Medtag egen enklare lunch/matsäck.
Kursen hålls i Risbergska Skolans gymnastikhall.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta oss! 019-764 14 00

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan