Tillbaka till Yoga

Yinyoga

  • Du tränar upp din förmåga att fokusera
  • Sömnen och din mentala energi kan förbättras
  • Din kroppsmedvetenhet ökar och du blir mer rörlig och smidig

Det här är en kurs för dig som vill träna både kropp och själ samt hitta ditt inre lugn. Dessa tekniker frigör spänningar, blockeringar i kropp, andning och mentalt. Du får verktyg att komma ned i varv, hantera stress och hitta mer energi din vardag. Vi yogar, mediterar och lär oss slappna av på djupet ~ När du behöver ta hand om dig själv en stund, lära dig släppa tankar och komma ner i varv. Ta hand om både kroppen, knoppen och själen

Innehåll
Yinyoga är en meditativ och stillsam yoga där vi sitter eller ligger i olika positioner under en längre tid (3-5 minuter). Musklerna tillåts på djupet slappna av med hjälp av gravitationen och kroppens egen vikt. På så sätt kommer vi på djupet åt bindväv fashia ligament osv.
Vi använder oss av mindfulness - medvetennärvaro.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs.

Kursledare
Annica Dahlin, samtalsterapeut, coach och inspiratör med mångårig erfarenhet av personlig utveckling. För mer info se www.annicadahlin.se

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Drop in vid tillgång av utrymme. Pris 160:-/tillfälle

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmälan

På Amplifieds musikhus i Gävle repar ni som band gratis. Vi hjälper er att utvecklas genom att bl.a erbjuda er spelningar och studiotid.

Läs vidare

Stort grattis säger vi till Christer Lidén som är utsedd till Årets Kursledare 2016 av Medborgarskolan Region Mitt!

Läs mer

Följ oss på Facebook..

Så får du uppdateringar om arrangemang och kurser där du bor!

Medborgarskolan på Facebook

90-åriga Anna-Märta engagerar diskussionspigga pensionärer.

Läs vidare