Kika in på vår betawebb

Snart lanserar vi vår nya webbplats. Vill du testa den redan nu? Sök kurser och evenemang på vår betawebb.

Tillbaka till Hälso- och sjukvård

Är stress meningen med livet- från okunskap till kunskap

Maria Modée kommer att berätta om delar av sitt liv som fick henne att bli sjuk av stress och hur hon hittade vägen tillbaka. Hon blandar allvar med humor och berättar om aktuell forskning inom ämnet. Hennes mål är att få så många som möjligt att hindra sig själva innan de går in i den berömda ”väggen”.

Under föreläsningen bjuds du även på olika övningar för stresshantering.

Föreläsare
Maria Modées är 39 år gammal, driver egna företaget Mindful Training och har fyra barn i åldern 6-16år. Hon brinner för att få människor att må bra, och har utbildat sig i bl.a. Barn-och ungdomsterapeutisk yoga, Mindfulness och Yinyoga. Maria har egna erfarenheter av psykisk ohälsa som utmattningssyndrom, ångest och oro.

OBS, anmälan sker direkt till föreläsaren
Anmälan sker till: maria@mindfultraining.se med namn och fakturaadress. Alternativt swisha till nr: 123 335 26 22. Anmälan är bindande.

Anmäl en grupp
Är ni en grupp, företag eller skola som önskar en egen dag, kontakta Maria på Mindful Training för offert och upplägg som passar er. maria@mindfultraining.se eller tel: 076 777 22 53.

Hör av dig till Maria om du har frågor: maria@mindfultraining.se

Denna föreläsnin är i samarbete med Mindful Training.

Anmälan

Du hittar oss på Postgatan 8, tvärgatan vid tågstationen och granne med Gummifabriken. Närmsta fria parkering finns bakom Gummifabriken och på Salutorget, handikapparkering finns jämte Medborgarskolan.

Se på kartan var vi finns.

Inga problem!

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

075 - 241 68 30
(Regionens kundtjänst)

Rabatter för dig som läser på Medborgarskolan

Om du går en kurs hos oss kan vi erbjuda dig rabatter bla. på kurslitteratur.

Rabatter på böcker och båtförsäkring

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor