Tillbaka till Matlagningskurser

Baka sockerfritt!

Emilia Frankén, kock och kostekonom lär oss baka goda läckra bullar och matbröd utan socker. Sötningsmedel som vi använder är bl a banan och dadlar.

Innehåll
Deltagarna lagar utifrån recept rätter.

Upplägg
Deltagarna jobbar i mindre grupper och får olika uppgifter enligt recept. Därefter dukar vi upp till buffé och vi smakar på varandras bakverk. Vi hjälper sedan till att diska efteråt.

Förkunskaper
Alla intresserade är välkomna. Om allergier/intoleranser finns så anmäls detta vid anmälan.

Kursledare
Emilia Frankén – Utbildad kock och Kostekonom från Uppsala Universitet med ett brinnande intresse för det vegetariska köket. Emilia jobbar som Egenföretagare och Kostekonom, och arbetar med olika uppdrag i sin vardag kring mat och måltider. Emilia har erfarenhet av att jobba inom storkök och har specificerat sig på allergikoster/specialkostmatlagning och har goda kunskaper inom området. Besök gärna Emilias hemsida för att läsa mer om hennes företag på: www.emiliakonsult.com
Ledarna har arbetat hos oss under lång tid och har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning samt annan pedagogisk utbildning.

Kursmaterial
Recept som du använder på kursen. Kostnad för recept och råvaror ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Emilia kommer att hålla fler kurser i vegetarisk matlagning under våren 2017 på Medborgarskolan, se vårt övriga kursutbud på www.medborgarskolan.se

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Vi har kurserna för dig inom navigation och sjöliv! Till våren måste du passa på att lära dig navigera lite bättre - ta förarintyg!

Streetdance, Barndans 4-5, Barndans 6-7år, Balett 8-10, Bugg för nybörjare och Bugg fortsättningskurs. Välkomna!

Läs mer om våra danskurser!

Snart startar inspirationskurserna för trädgård och blommor - passa på och anmäl dig nu!