Tillbaka till Måleri

Kreativt skapande, 13-18 år

  • Öva upp ditt färgsinne
  • Använd din kreativitet
  • Bli inspirerad

För ungdomar som vill använda kreativiteten och utveckla skaparglädje med hjälp av färg och form! Här får vi utveckla teknik och kunskap om olika målartekniker. Kursmaterial ingår.

INNEHÅLL
Vi utforskar kreativiteten med olika tekniker under de olika gångerna! Deltagarna ska få chansen att prova på teckning, akvarell, akryl, oljepastell och kol. Sista tillfället blir det möjligt att kombinera teknikerna och göra collage.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Kursledaren har studerat Bild och Formgivning på Akademi Sinclair. Även erfarenhet som ledare för barn och ungdomar inom annat område.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds kontinuerligt möjlighet att delta i vårt interna utbildningsprogram.

KURSMATERIAL
Kursmaterial ingår i kursavgiften.

BRA ATT VETA
Denna kurs ingår i Aktiv Ungdoms utbud, vilket gör att du automatisk blir medlem i Aktiv Ungdom. Medlemsavgiften specificeras på första fakturan under medlemsåret och ingår i kursavgiften.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum ca en vecka före kursstart.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % på www.bokus.com och 10 % rabatt på böcker, papper- och kontorsvaror i Akademibokhandelns alla butiker.

Mot uppvisande av din kallelse får du 15 % på Målarboden i Trollhättan och 10 % på Colorama i Uddevalla.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information.

Anmälan

Det går ofta bra att hoppa på i efterhand - ring oss!

0520-301 20

Lokalkontor i Region Väst

Läs höstens nummer on-line eller beställ ditt eget exemplar kostnadsfritt!

Höst 2017

Vi hjälper dig att knyta nya kontakter med arbetsgivare, hitta dolda jobb och vässa ditt jobbsök — utifrån dina behov. Tillsammans når vi längre.

Stöd och matchning

Nja, inte särskilt troligt eller...

Någonstans i höstens kursutbud finns en kurs som är för bra för att vara sann, lite för knäpp, lite för udda. Kan du hitta den?

Tävla om 5 st presentkort á 1 500 kr!