Tillbaka till Piano

Piano - Enskild undervisning

INNEHÅLL
Här utvecklar du ditt pianospel genom att efter dina personliga förutsättningar öva ackordspel, teknik, fingersättning, musikalisk förståelse, notläsning med mera.

UPPLÄGG OCH MÅL
Tillsammans med kursledaren utvecklar du ditt pianospel. Kursinnehållet påverkas av dina specifika behov, ambitioner och förutsättningar.
Lektionschemat bestäms i samråd med kursledaren och efter tillgång på lediga tider i lokalen. Lektionen är måndagar 19.45-20.10 eller på annan tid måndag-/onsdagkvällar efter överenskommelse.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

KURSLEDARE
Björn Lydersen
Björn har många års erfarenhet av att undervisa både barn och vuxna i pianospel, både i grupp och enskilt. Björn arbetar efter mottot "Det är aldrig för sent att lära sig spela piano!"
Alla våra ledare har adekvat ämneskunskap och gedigen erfarenhet av att undervisa i sitt ämne. Vårt ledarutvecklingsprogram är en viktig del av vårt kvalitetssystem. Inom det erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

KURSMATERIAL
Ledaren tar fram lämpligt material. Kostnad för noter kan tillkomma.
Nybörjare rekommenderas att i förväg införskaffa "Det är aldrig för sent att spela piano" av Pam Wedgewood, ca 200 kr.

BRA ATT VETA
Man kan även anmäla sig till 5 lektioner, kontakta oss för pris.
Enskild undervisning är mer intensiv och krävande, varför lektionen är 25 minuter . För att utvecklas under kursen behöver du öva själv mellan dina lektionstillfällen. Du bör därför ha tillgång till piano eller motsvarande. Vid enskild undervisning gäller avbokningsskyldighet 24 h i förväg vid t ex sjukdom, kontakta Medborgarskolan för mer information.

Har du läst våra köpvillkor? Ta reda på viktig information innan du anmäler dig eller vänd dig till oss för upplysning.
Det går att dela upp betalningen på två eller tre tillfällen utan extra kostnad. Ange önskemål om detta vid anmälan, likaså om du vill utnyttja studentrabatt (intyg krävs).
Obs att startdatum och tid bestäms i samråd med ledare och/eller kontaktperson på Medborgarskolan. Kallelse till kurs skickas när det första lektionstillfället är inbokat.

RABATT
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på Bokus.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund. Vi förbättrar människors liv genom ny kunskap.

Läs mer om Medborgarskolan

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare