Tillbaka till Jakt, Viltvård

Jägarskolan, teori - distans

Distans, teori för Jägarexamen med avslutande teoriprov.
Innehållet anpassas efter distansundervisning.
Kursen är beräknad att starta under vintern/våren 2018


FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs men ett stort intresse för jakt och viltvård.

KURSLEDARE
Ej ännu tillsatt.

Kursen kommer att bearbeta den teori som krävs för att kunna klara jägarexamens teoretiska delar. Du ska själv kunna gå in och ta kursen vid tillfälle som passar dig inom en viss period. Du kommer att behöva skaffa kursbok efter det att du fått kallelse till kursstart (ca. 500 kr).

Om man har för avsikt att ta Jägarexamen så rekommendera vi dig att gå hela den samlade kursen men är du enbart intresserad av den teoretiska delen i Jägarexamen så kan du välja denna kurs.

Vi i Medborgarskolan Syd är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.
Det innebär att alla anställda har ett ansvar att arbeta efter de rutiner som är lämpliga i det dagliga arbetet, främst inköpsrutin, resepolicy, kemikalieinstruktion samt att hålla sig uppdaterad med vad som händer i vårt miljöarbete och ta emot revisioner på våra olika orter.
Invänta alltid kallelse och faktura.

Folkbildning skapar vi tillsammans i gruppen och den drivs framåt genom kunskapsutbyte. Det kan vara stort och smått, lokalt och globalt eller fysiskt och distans - det är upp till dig och din grupp. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och byta erfarenheter och tankar. Du som individ har delvis möjlighet att påverkar studiecirkelns upplägg och innehåll genom ett demokratiskt inflytande.

RABATT
Alla som går kurs hos oss får rabatt på Bokus och Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör <http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/>

Anmälan

Som student får du 20 % rabatt på alla kurser om du har student-
kort för universitet eller högskola.

Dela med dig av ditt intresse och utvecklas tillsammans med andra.

Så kan du bli kursledare

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor