Tillbaka till Teater och dramatik

Teater för vuxna-nybörjarkurs

Vår nybörjarkurs i teater för vuxna passar alla som är sugna på att prova på teater. Öka din trygghet och färdighet i att stå på scen och i att improvisera. Tillsammans har vi kul med teater!

Innehåll
Vi arbetar på ett kreativt och roligt sätt med improvisationer, kroppsspråk och röstövningar. Genom övningarna släpper du fram dina kreativa resurser och idéer och stärker din trygghet och förmåga att agera inför en publik. Du får färdigheter som du inte bara kan använda på scenen utan även i andra sammanhang i livet.

Upplägg
Vi träffas en gång i veckan, fem veckor i följd, samma dag och tid. Varje sammankomst omfattar 2x45 minuter. Eventuella lov och uppehåll bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på kursen.
För att delta i vår vuxengrupp ska du vara 15 år eller äldre.

Kursledare
Per Sörås är teaterpedagog och skådespelare och har många års erfarenhet som ledare för olika teaterkurser med olika målgrupper.
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart. Önskas delbetalning av kursavgiften? Uppge i meddelanderutan när du gör din anmälan att du önskar delbetalning.

Bra att veta
Vi håller till i våra lokaler på Ekeby Bruk ingång A1.
Ta på dig kläder du kan röra dig bra i.

Anmälan

Dela med dig av din kunskap, inspirera andra och utvecklas själv! Som kursledare på Medborgarskolan blir du en del av folkbildningen och får en unik möjlighet att dela med dig av ditt intresse och det du brinner för.

Läs mer och ansök här!

Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför är vi på Medborgarskolan i Mälardalen sedan hösten 2016, miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Läs mer om vårt Miljöarbete

Vi erbjuder professionella utbildningar för professionella människor - nu utökar vi kursutbudet med Företagsutbildningar i hela Mälardalen. Läs mer om lediga tjänster och ansök idag!

Läs mer

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor