Tillbaka till Samhälls- och beteendevetenskap

Bli värdfamilj för en utbytesstudent

Vill du möta världen i vardagsrummet? Välkommen till en informationsträff om att bli värdfamilj för en utbytesstudent.

I samarbete med Medborgarskolan bjuder AFS in till ett tillfälle där du får veta mer om vad det innebär att ta emot en utbytesstudent, för en kortare eller längre period. Du får träffa representanter för AFS, en värdfamilj, som delar sina erfarenheter, samt en nuvarande utbytesstudent. Detta är ett bra tillfälle för dig som funderar på att kanske någon gång ta emot en ungdom från ett annat land, att få veta mer om vad det innebär, vilka fantastiska möjligheter det ger och vad som förväntas av en värdfamilj i form av ansvar och åtagande.

Läs mer om AFS på www.afs.se

Anmäl dig i länken till höger. Vi bjuder på kaffe!

Anmälan

Söker du replokal?

Har du ett band men ingenstans att repa? På Medborgarskolan har vi replokaler och musikhus runt om i landet. Lokalerna är öppna för alla åldrar och här spelar du musiken du själv vill. Vissa av lokalerna är komplett utrustade, perfekt för dig som som precis börjat med musiken. Vi har lokaler i Karlstad, Säffle och Örebro.

Inom Medborgarskolans bandverksamhet finns idag hundratals musiker, unga som gamla, från hårdrock till folkmusik. Banden får bland annat hjälp med lokaler, utbildningar, material och coachning.

Kontakta Eva Olsson, 076-317 81 92, eva.olsson@medborgarskolan.se

Medborgarskolan är indelat i åtta regioner. Varje region har ett regionkontor och ett antal lokalkontor. Medborgarskolans förbundskansli ligger i Uppsala.

Kontakta lokalkontor

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster.

Se aktuella lediga jobb på Medborgarskolan