Tillbaka till Skrivarcirkel

Skriv - Publicera dig!

Är det dags att fler ska få ta del av det du skrivit? Här får du veta hur du ska gå till väga!

Innehåll
Undrar du hur man förbereder sig för att bli antagen av ett bokförlag, hur man skriver följebrev och hittar rätt förlag för sin text? Vad letar förlagen efter? Kan jag publicera mina texter på andra sätt? Fokus ligger på hur du kan sprida dina texter, men vi gör också skrivövningar som kan ge dig inspiration till att utveckla ditt skrivande.

Förkunskaper
Kursen kräver inga förkunskaper. Du får vara beredd på både att skriva nytt, bearbeta och dela och diskutera både egna och andras texter.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Ingen extra kostnad tillkommer för kursmaterial. Om du vill kan du köpa boken "Publicera dig!" till förmånligt pris på plats.

Bra att veta
Våren 2016 inleder Medborgarskolan ett nytt samarbete med tidskrifterna Forskning och framsteg, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Språktidningen. Du som väljer att delta i den här kursen hittar ett bra erbjudande här <http://vetenskapsmedia.se/medborgarskolan>

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Få hjälp av vår kursledare att välja rätt kurs under våra inplaceringstest i början på terminen. Du kan också ta hjälp av Europarådets nivåskala och bedöm själv din nivå.

Se aktuella datum för våra inplaceringstest eller ring 010-157 63 61 och boka en tid!

Inplaceringstest/rådgivning

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

Study Swedish in an 2 weeks intensive course for beginners.

Swedish for beginners

Ett nytt språk öppnar bokstavligen nya världar – inte bara när du är på plats i landet utan också när du surfar på internet. Tänk att kunna läsa om världsnyheter i Le Parisien eller vad italienska Vogue skriver om mode. Vi erbjuder kurser i 28 språk i olika nivåer – Gör slag i saken och anmäl dig till en språkkurs idag

Här hittar du alla våra språkkurser!