Tillbaka till Trädgård

Trädgård - Växtskydd och skadedjur i trädgården, Hammarby Sjöstad

Hur bekämpar du ohyran i din trädgård? Du får konkreta råd för ett miljövänligt sätt att hålla bl a sniglar, växtparasiter och rådjur borta. Bli av av med de små ovälkomna krypen. Lär dig känna igen svartfläckssjukan på rosor eller rost- och mögelangrepp.

Innehåll
En kväll då du får massor av råd och tips hur du på ett miljövänligt vis kan hantera växtskydd och skadedjur i trädgården.

Upplägg
Med bilder och prat får du konkreta tips!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Inger Johnsson, trädgårdsmästare.

Kursmaterial
Material ingår i avgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Fler längre trädgårdskurser och utbildningar ges på Medborgarskolan.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Lär dig att inreda med ljus. Grundläggande belysningskunskaper som hjälper dig att välja rätt ljussättning till ditt hem.

Lär dig ljussätta ditt hem

Drömmer du om en ny trädgård? Eller vill lära dig mer om odling? Lär dig att skapa din egen oas på någon av våra inspirerande trädgårdskurser!

Visa alla trädgårdskurser

Lär dig binda vackra buketter som ett proffs! Bind buketter inför bröllop, Alla hjärtans dag, med vår- eller vintagetema?

Visa alla floristkurser

Med ett presentkort från Medborgarskolan kan mottagaren själv välja och vraka från vårt breda utbud av kurser och föreläsningar.

Ge bort ett presentkort