Tillbaka till Friskvård

Skateboard för vuxna, nybörjare

  • Kom i bättre form
  • Förebygg ohälsa

UTELIV
Öva upp kroppskontrollen och börja skejta som vuxen!

Innehåll och mål
Med en skateboard gäller det att kunna svänga och bromsa, ha kontroll över brädan och kroppen. Du övar upp balans, smidighet och kroppskontroll, vi börjar med enkla trick, och svårighetsgraden ökar allteftersom.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs. Du arbetar på individuell nivå, och kursen är lämplig för dig som är helt nybörjare. Kursen vänder sig till vuxna, men du är välkommen från övre tonåren.

Kursledare
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs och erbjuds ett internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt personlig och pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial
Bär ledig, oöm klädsel, långbyxor och långärmat är att rekommendera. Du behöver ha med en egen bräda, hjälm, och gärna skydd för knän och armbågar. Behöver du köpa nytt får du bra hjälp på Coyote, Tjärhovsgatan 1.

Bra att veta
Kursen hålls i skateparken i Rålambshovsparken under lilla Västerbron, och i skateparken i Högdalen.

När du kommer till kursen får du erbjudande om att teckna medlemskap i föreningen Stockholm Sub Surfer. Då blir du automatiskt försäkrad när du skejtar, och får tips om olika events och träffar för skateboardintresserade i Stockholmsregionen.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering. Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen. Längtar du efter lugn och harmoni är skogsbad en spännande nyhet!

Läs mer om våra kurser utomhus

Hårstylistens yrke är nära sammanlänkat med make up-artistens med främsta uppgift att styla hår och göra håruppsättningar.

Utbilda dig till hårstylist

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar