Massage - friskvårdsmassage helgkurs

Helkroppsmassage på klassisk grund, en introduktion till friskvårdsmassage. Skönt och verksamt när musklerna är stela och ömmar, härlig kunskap att dela med dig av till dina närmaste.

Innehåll och mål
Du lär dig grundläggande grepp och upplägg för en helkroppsmassage. Du får förståelse för hur och varför massage fungerar, och en inblick i musklernas placering och funktion.

Upplägg
Vi arbetar två och två på massagebänk, varvar teori och praktik. Kursen är en intensiv helgkurs den 21-22 okt.

Förkunskaper
Kursen är lämplig både för dig som är helt nybörjare och för dig som redan prövat och vill utvecklas mer.

Kursledare
Karin Pettersson är massör med lång erfarenhet som kursledare. Alla våra kursledare är yrkesverksamma legitimerade massörer och erfarna pedagoger.

Kursmaterial
Kursmaterial i form av ett kompendium. Ta med dig en stor och en liten handduk.

Bra att veta
Våren 2016 inledde Medborgarskolan ett nytt samarbete med tidskrifterna Forskning och framsteg, Modern Psykologi, Modern Filosofi och Språktidningen. Du som väljer att delta i den här kursen hittar ett bra erbjudande här <http://vetenskapsmedia.se/medborgarskolan>

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på www.bokus.com och 10 % på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör på http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Anmälan

En diplomutbildning för dig som antingen vill börja din framtid som make up-artist eller bli bättre på att sminka dig själv.

Visa utbildningar

Låt löparrundorna bli lite äventyrligare i år med hjälp av karta och kompass – pröva vår nybörjarkurs i orientering. Eller följ med på vårt mikroäventyr och övernatta i skogen. Längtar du efter lugn och harmoni är skogsbad en spännande nyhet!

Läs mer om våra kurser utomhus

Vill du lära dig konsten att få folk att lyssna? Vi har många olika kurser i retorik att välja mellan.

Träna balett! Vi har flera kurser för vuxna att välja mellan!

Se våra balettkurser